Balance i dig med numerologiens energier

GRUPPE FORLØB I BRYLLE   –   Begrænset pladser, for at sikre det personlige og nære.

ONSDAG KL. 10-11.30   –   Opstart Onsdag d. 15. Januar 2020 (6 onsdage, dog ikke uge 7)

PRIS KR. 1.490,-  for 6 onsdage

Tilmelding på info@gittemai.com
(tilmelding sikret når der er indbetalt)

I din fødselsdag, kan man læse dit formål i livet. Hvad er meningen med dig, i dette liv?
Den måde du formentlig mærker det på idag, er der hvor du mærker sand glæde, livsgejst og hvor du mærker helt ud i cellerne i kroppen, at du blomstre.
Mærker du ikke noget, eller kun sjældent, udlever du måske ikke dit livsformål? Måske går du i grøften, fremfor oppe på din vej?

Dit livsformål kan aflæses i dine tal – så du helt klart og tydeligt bliver bevidst omkring, hvad formålet i livet er for dig! Og når vi er bevidste om noget, og når vi kender retningen, så kan vi også nemmere handle derefter, og arbejde os hen imod det, netop fordi vi ved, hvilken vej vi skal gå.
Ved at være bevidst om målet, ved vi også hvor vi skal lægge vores indsats.

At kende ‘målet’ eller retningen er en klar fordel. Der kan være udfordringer eller omveje i livet du slipper for, og måske følelser som tidligere har været svære at håndtere, og som pludselig ikke længere er en blokering eller et problem – du lærer simpelthen at møde de et andet sted fra!

Når vi kender vores formål med livet, og ved hvilken retning vi skal bevæge os, for at mærke os selv, og mærke glæden – er det også vigtigt, at vi får ‘implementeret’ livsformålet i os!
Det er selvfølgelig allerede en medfødt del af os, men i mange tilfælde har vi fået bevæget os så langt væk fra os selv, vores retning, at det kan være svært at sætte handling på tingene.

Med simple værktøjer, indenfor meditation, åndedræt og yoga, er det ikke kun i dit hoved, at du får bevidsthed omkring dig selv, men også gennem kroppen, ved at mærke dig selv, mærke hvad der bor i dig. Nogle gange er det faktisk de helt store spørgsmål som melder sig… ‘hvem er jeg egentlig?’… og, ‘hvem ønsker jeg egentlig at være?’

Og ved at finde roen i dig, mærker du også stille og roligt det som bor i dig – den du i virkeligheden er!
Du finder din indre balance!
Og når du er i balance, så er det meget nemmere at gøre ting, gøre alt det du mærker er det rigtige for dig… Fremfor hvis du er i ubalance, for det du så mærker den ene dag, er måske noget helt andet den anden dag, og hvad skal man så gå efter… nogen gange har du måske svært ved overhovedet at mærke noget!

Balance i dig, balance i livet generelt, er derfor helt utroligt vigtigt, når du skal ‘ud i verden’ og udleve dig!
Det er jo netop vigtigt at du holder balancen, og ikke falder, hele tiden. For hvis vi falder ofte, kan vi komme til at sammenligne det med, at så er vi heller ikke noget værd, når vi ikke lykkedes!

Og det er slet ikke det som det handler om… Hverken at lykkedes, at sammenligne eller noget andet!

Det handler bare om én ting – AT DU ER GLAD!
At du er kærlighed!
At du har kærlighed til dig selv!
Og at du har kærlighed til andre – for når du giver kærlighed, så får du også kærlighed igen, før eller siden!

Og, måden du mærker glæde og kærlighed på, er når du udlever den energi du er født ind i – den modsatte følelse vil være, at du måske føler, at du mangler noget i livet! Bare noget… bare det sidste… og så er du glad!
Men måske udebliver det, gentagne gange?

Når du udlever den energi du er født ind i, den energi, det formål som kan aflæses i din fødselsdag, så mærker du også glæden – for du lever dit inderste, det du er stærk i, det du vokser af, det du blomstre af, der hvor du mærker, at tingene giver mening – at der er en mening!
Du er noget for dig selv – for andre,  – og for verden!
Her kan du mærke kærlighed, og glæde, og livsgejst!
Her genkender du det, som du selv mærker inderst inde, helt inde, hvor ingen andre kender til, – og som du måske ikke selv har forstået vigtigheden af!

Ved gennemgang af dine tal, i din fødselsdag, bliver du bevidst om, hvad dit formål i livet er!
Du bliver bevidst om din retning – der hvor din glæde, kærlighed og livsgejst ligger.

Og ved at arbejde med at finde ro inde i dig, i tanker og i kroppen, og mærke din indre ro, og dermed mærke kernen i dig (som du måske har ignoreret alt for længe), så hjælper jeg dig til at skabe balance i livet, og balance i dig, så du stille og roligt kan implementere dit livsformål i livet!

Det bliver 6 intense dage vi mødes, med fokus på dig og din rejse, hjem i kontakten til dig selv!

Vi starter Onsdag d. 15. Januar 2020 Kl. 10 – 11.30  –  Tilmeld dig på info@gittemai.com