GRUNDENERGI-1

1:  (født d. 1., 10., 19., 28. i en hvilken som helst måned)

Hvis du er 1’er har du et naturligt positivt syn på livet, du har en vis portion styrke i dig, og er fyldt med energi, som gør at dit ego kan modstå store prøvelser. Du kan selv og du vil selv, også når det gælder beslutninger som skal træffes. Som 1’er har du også et stort behov for personlig frihed, og det gælder både i arbejdsliv og i parforholdet. Af natur er du meget initiativrig og en igangsætter, og sammen med din kreative vinkel er du derfor opfindsom og skabende. Du har lederevner og du trives godt med at have magt. Dit ambitionsniveau er også højt, og du vil gerne være den bedste. Af samme årsag trives du ikke med nederlag, som er det værste du ved. Som 1’er er du også stædig, og det hænger lidt sammen med at du helst ikke vil tabe ansigt. Dine høje standarter gælder i særdeleshed også i forhold til dig selv, som afspejler sig i din markante personlighed. Du er meget lidenskabelig og passioneret, og har en virkelig fin intuition, og du har en særlig evne til at mærke andre mennesker

Overbalance
Hvis du er 1’er i overbalance, kan det vise sig ved, at du måske kan være meget autoritær og dominerende, og kan være meget insisterende på at bestemme og kontrollere. Du vil grundlæggende være meget forfængelig og perfektionistisk, og du vil stædigt holde fast i det du mener eller ønsker. Derudover er tålmodighed heller ikke din stærke side. Du kan fremstå stolt, arrogant og selvisk, og ’fylder’ gerne blandt andre. Derudover kan du være meget igangsættende og impulsiv.

Underbalance
Hvis du er 1’er i underbalance, kan det vise sig ved, at du generelt har mangel på handling, initiativ og energi. Du kan umiddelbart fremstå tøvende eller passiv, måske endda hjælpeløs. Du kan godt føle dig usikker og sårbar, og mangler måske endda lidt selvrespekt. I underbalance støttes din ellers store styrke i din 1’er energi, generelt ikke så meget og det kan betyde, at det kan være udfordrende for dig, at opleve dig selv som afhængig, doven og uden denne ellers vigtige følelse af styrke, da 1’er fra naturens side af altid vil være nr. 1 og stå øverst, eller blive set op til.

Tilbage til oversigt