GRUNDENERGI-8

8:  (født d. 8., 17., 26. i en hvilken som helst måned)

Hvis du er 8’er har du et massivt overlevelsessystem, en råstyrke uden lige! Du kan komme dig selv efter de hårdeste slag – der hvor de andre grundenergier bliver liggende nede, der hiver du dig selv op igen! Der er kun én vej for dig, og det er opad og fremad! Af andre kan det godt blive misforstået, som om du er hård og kynisk, og det kan godt få dig til at føle dig ensom og misforstået, og grundlæggende kan du også godt føle dig lidt misforstået i livet. Din følelses af at være anderledes, kan være på 2 måder. Enten anderledes på en unik måde, men oftest vil det være anderledes på en forkert måde. Som 8’er ved du godt, at livet er kontrastfyldt, for du oplever det selv, fx. når det går godt, så er det virkelig godt, og når det går skidt, så er det virkelig skidt! Det hænger også sammen med, at du som 8’er er barn af skæbnen, som betyder at der er mange kontraster i deres liv. 8’er er gamle sjæle, de har noget karmisk med som skal udleves og balanceres i livet som 8’er.
Fordi du er vant til et kontrastfyldt liv, og at det nogen gange bare handler om at klare sig igennem, så kan du godt have lidt en mur omkring dig, for at holde andre på afstand. Fra naturens side af, ser du folk grundigt an, før du lukker dem ind og lader dem komme tæt på. Du kan godt være skeptiske overfor nye mennesker. Men indeni dig er der et varmt hjerte, der banker for alt godt. Du elsker at hjælpe andre, hvis du ellers føler dig respekteret. Hvis du derimod er blevet udnyttet eller dårlig behandlet, så har du en fjende for livet! Du er ikke god til at glemme og tilgiv, men du kan derimod bære nag som ingen anden. Du har meget let ved at holde fast i gammel vrede, på trods af at det faktisk vil være utroligt gavnligt for dig, at give slip og tilgive, for din egen skyld!
Som 8’er er du meget passioneret , og går meget ‘all in’ når du gør noget. Og du kan sætte en del regler op for dig selv. Det kan næsten blive en helt fanatisme, fordi din råstyrke driver dig videre. Du er meget individualistisk og egenrådig, og har ingen problemer med at gå dine egne veje.
Du er i nogle situationer ikke så bekymret for hvad andre tænker om dig, ofte situationer hvor du har din passion. Mens du i andre situationer kan gå meget op i, hvad folk tænker. Du kan dog godt isolere dig, affødt af den følelse af at være anderledes, og for dig som 8’er er det et svaghedstegn, hvis ikke du kan klare problemerne selv.
I forhold kan du godt være lang tid om at åbne op, du er lidt på vagt og vogter dit hjerte.

Overbalance
Hvis du er en 8´er i overbalance, vil du formentlig kunne mærke det ved, at du generelt har en meget Enten-Eller mentalitet. Der ligger ofte en fanatisme gemt bag de ting du foretager dig, eller når der er noget du sætter dig for eller har en stærk passion omkring. Og i situationer hvor du besidder lidt magt, er du heller ikke bleg for at misbruge den lidt, og slet ikke hvis det er til egen fortjeneste. Du kan også godt være lidt urimelig eller taktløs, og måske endda virke truende.
Det kommer sig af, at du følelsesmæssigt kan være lukket lidt ned. Du kan derfor hurtigt komme til at fremstå hård eller kold, og måske også egoistisk. Og du er heller ikke bleg for, at sige tingene som du mener dem, og det gør at du ofte kan blive opfattet som grov og generelt med mange meninger, også om andre. Her kan du lyde meget dømmende.
Du har en rebelsk side af dig, og det ses oftest ved, at for dig gælder det din egen vinding. Du kan have en lettere lovløs og korrupt tilgang til nogle ting i dit liv, hvilket du absolut ikke finder noget forkert i. Du gør tingene på din måde, og som det passer i dit kram, og det holder du gerne stædigt fast i, om nødvendigt.

Underbalance
Hvis du er en 8´er i underbalance, kan du formentlig mærke det ved, at den råstyrke du ellers besidder, kan til tider være lidt svær at spore, både for dig selv, men også for andre. Du kan generelt godt have et lidt lavt selvværd eller føle dig usikker, og kan grundlæggende godt have den her følelse af forkerthed, det meste af tiden. Det gør dig lidt svag og sårbar i nogle situationer, og kan også få dig til at blive lidt doven eller måske nervøs for et resultats udfald, og du kan være bange for muligheden for fiasko.
Andre mennesker kan have lidt svært ved at finde ud af, hvor de har dig henne. Du holder kortene tæt til kroppen, og er heller ikke altid helt til at stole på. Du kan godt have svært ved at holde dig tilbage, hvis der opstår en mulighed for at snyde dig til noget.
Når der er splid i relationer, kan du virkelig bærer nag.
I situationer hvor der kræves lidt af dig og der forventes en præstation fra din side af, kan du godt have svært ved at tage dig sammen. Du kan ofte være uforberedt eller forsøge at udsætte tingene, og disciplin er derfor heller ikke din stærke side. Selv lav-praktiske ting kan fylde meget for dig.

Tilbage til oversigt