GRUNDENERGI-9

9:  (født d. 9., 18., 27. i en hvilken som helst måned)

Hvis du er 9’er har du fra naturens side virkelig meget styrke og power med dig. Du er viljestærk, hårdtarbejdende og en fighter. Du er godt selv klar over at du indeholder den styrke, og er ofte lidt tilbageholden med dit temperament eller følelser, netop for at skåne andre. Men det kan gøre at du faktisk bliver opfattet som konfliktsky. Når du så endelig giver slip, på følelser, så kan det være et vulkanudbrud. Men som 9’er er du faktisk ekstrem sensitiv og følsom, og vil gøre meget for kærligheden.
Mange 9’er kan have det svært i de unge år, men du vil senere ofte opleve succes netop pga. din styrke, stærke vilje og beslutsomhed. Du er dygtig til at organisere og strukturere, og har brug for at have kontrol. Og du er også god til at tage beslutninger, selvom det ikke er et stort behov for dig, absolut at skulle være beslutningstageren. Position og det at blive set op til, er vigtigt for dig, og du vil altid søge opad i hierarkiet, aller helst være din egen chef. Og du er faktisk også den fødte leder, med potentiale for det naturlige humanistiske diplomatiske lederskab, medmindre du er meget i ubalance, så kan det være lidt diktatorisk.
Som 9’er er du ikke så god til at modtage kritik. Du er meget modig, men skal dog passe på at det ikke tangerer dumdristig, fordi du også har en impulsiv side i dig.
Du er meget ligefrem i dit udtryk og taler lige ud af posen. Du har ikke rigtig lært at pakke tingene ind, men til gengæld er der heller ikke noget skjult agenda med dig. Du siger hvad du mener.
Når du er 9’er, er følelsesmæssig autencitet rigtig svært for dig. I processen med at holde temperamentet nede, lukker du også ned følelsesmæssigt, og det er meget drænende for dig, og for dit system. Du vil derfor have stor gavn af, at åbne op og udtrykke dig følelsesmæssigt. Når der er lukket ned følelsesmæssigt, vil du forsøge at finde svarene gennem materialisme og synlige målbare ting.
Som 9’er er du ofte også ekspert i at overhøre kroppens signaler og behov, men knokler i stedet bare igennem, også selvom du mærker noget. Du kan også have tendens til at være lidt ensporet, forstået sådan, at hvis noget har virket godt på en bestemt måde, så holder du dig det. Du kan godt lide at tingene er de samme. Derudover er dit mantra; selvgjort er velgjort!
I forhold kan du godt finde på at tage din bestemmertrang, eller nærmere bestemmerevner, med ind i forholdet, og det kan give lidt udfordringer. Men hvis du har åbnet dit hjerte for den rigtige kærlighed, vil du være langt mere diplomatisk.

Overbalance
Hvis du er en 9`er i overbalance, vil du formentlig kunne mærke det ved, at du har et ekstremt stort behov for at have kontrol, eller forsøge at kontrollere tingenes udfald. Der er ikke så meget fleksibilitet fra din side af, og du er relativ intolerant. Din stædighed kan være helt enorm og du bøjer dig helst ikke, men står fast på dit.
Derudover så er du perfektionistisk til fingerspidserne, og din trang til at nå langt eller præstere meget kan virkelig også drive dig langt og skabe resultater. Du er en knokler og meget viljestærk. Du har et stort resultatfokus, også så stort at du ofte helt glemmer selve processen, og vejen hen til målet.
Du har også et temperament, som de fleste gerne vil undgå at løbe ind i. Når først du får åbnet op for alt det du har holdt inde, eller holdt tilbage, så kommer det med 200 km/t, og det er ofte råt og usødet.
Sådan generelt kan du også godt være, eller virke, lidt grov og hård, dømmende og fordomsfuld. Det gælder både i din tale og i din væremåde. Det er dog ikke noget du tænker så meget over, det er dig, og folk får hvad de ser.
Som person er du heller ikke den imødekommende type, men kan godt virke lidt fjern og distanceret, og du klatter bestemt heller ikke væk, det at vise følelser. Hvis folk går i vejen for dig, skal de ikke regne med din tilgivelse på et senere tidspunkt, det vil nærmere være hævnen du vil søge.

Underbalance
Hvis du er en 9´er i underbalance, vil du formentlig kunne mærke det ved, at den power du rent faktisk besidder og også fornemmer indeni, den tager du ikke rigtig hjem. Du tager simpelthen ikke ejerskab af den. Det betyder, at du generelt kan være lidt ineffektiv, vag i dine overbevisninger og kan være usikker og tvivlende på dig selv og det du laver.
Rent følelsesmæssigt lukker du af og holder følelserne inde, og det kan derfor godt bliver lidt overfladisk med dig. På grund af den manglende dybde og indsigt i dig, og at du ikke deler, kan det blive helt selvudslettende for dig, og også syne af glædesløshed og pessimisme.
Den manglende glæde kan få dig til at virke eller være helt deprimeret og nærmest også melankolsk. Derudover kan du være særdeles besidderisk og jaloux.
Du går generelt ikke med ”de store brede verdensbriller”, men kan være lidt snæversynet og smålig og kan også have en tendens til at være fordomsfuld.
Er du først blevet trådt over tæerne, så bærer du nag, og det kan også godt ende ud i en intrigant opførsel fra din side af.

Tilbage til oversigt