Lever du dit liv, igennem hjertet og sjælen?

Som numerolog er der meget få ting jeg kan sige til dig, som du ikke ved i forvejen!

De få ting som du ikke ved, dem har du måske mærket som en følelse istedet? – Måske som en mavefornemmelse? Eller måske som sjælen der kalder?

I dine tal, i din fødselsdag og navn, ligger der en dybdegående beskrivelse af dig, hvem du er og hvilke betingelser for livet du har.

Den beskrivelse, den viden, den kender du godt selv – for du mærker den hver dag!

Jeg sætter ord på en viden om dig, som du selv er bekendt med!

Men som du måske ikke lytter til, eller som du måske ikke kender den dybe, eller virkelige, betydning af! Og derfor har du måske opgivet at bruge den, eller kun bruge den nogen gange!
Eller måske er du helt stoppet med at lytte?

Det jeg gør ved en numerologisk session, det er at jeg gør dig bevidst, igen, om de ting du allerede godt ved – inderst inde!
Men som du måske har fortrængt eller ikke forstået meningen med, eller budskabt i.

Det er det vi to snakker om – kernen i dig, og hvordan den kerne kan vokse, og føle sig stor og stærk og flot, og hjemme i sin egen have!

Jeg oversætter tallenes sprog for dig, og hjælper dig på den måde til at vide, blive mindet om, hvor dine styrker er, dine talenter, hvor du skal lægge fokus for at vækste, som menneske, og i livet generelt!
Men først og fremmest som menneske!

For ved at være bevidst og arbejde med alle dine talenter, som du er født med i dette liv, så kan du også komme hjem til dig, og den du virkelig er!

Og når vi som mennesker kommer hjem, i hjertet, og skaber harmoni, så er det at vi også bliver mere sikre på os selv, og derved mærker livet nemmere, kommer nemmere igennem livet – vi begynder at leve livet!
I stedet for at forsøge at overleve!

Numerologien er et værktøj, en metode, til hvordan vi oversætter energiernes sprog i livet. Fordi energierne også er i vores navne.

Du hører eller mærker det sprog dagligt, men har måske svært ved at oversætte det til konkrete handlinger, eller forstå de konkrete budskaber.

I løbet af en session, oversætter jeg det sprog for dig, så du bliver bevidst om, hvordan du skaber de bedste betingelser i livet, i dit liv!
– hvordan du hjælper dig selv med at komme hjem, i hjertet og i sjælen!

Jeg oversætter det der omhandler dig, ikke det der omhandler mig, eller andre, eller hvad andre synes, eller hvad verden synes vi som mennsker skal.
Vi bruger tiden på at snakke om DIG, og din rejse hjem i dig!

Hvis vi kan gøre noget for at hjælpe andre, så skal vi da gøre det!
Hvis vi har en viden som vil gavne andre, så skal vi da dele den!

Med de bedste ønsker for dig, din fremtid, dit liv ?

Book en tid, så du kan komme hjem i hjertet og i sjælen http://www.gittemai.com/booking/