Mentoring og Numerologi

”Det her handler om, at du skal finde dine STYRKER og POTENTIALER frem i lyset og bevidstheden (for du indeholder det allerede) og få mere GLÆDE i livet, og udleve dine drømme – og det er dét vi i al sin enkelthed arbejder med!”

AL viden om DIG fra NUMEROLOGIEN, koblet sammen med et støttende og udviklende MENTOR forløb!

Det er et PERSONLIGT 1:1 forløb, hvor vi to snakker sammen over 7 gange á 1 time.

Det er 100% tilrettet dit behov – så om det er 1 gang om ugen på 1 time i 7 uger, eller 30 min om ugen fordelt ud på 14 uger, eller noget helt andet, det bestemmer du!

Der tages nemlig udgangspunkt i, hvor du er i livet og hvad du har brug for!
Det er PERSONLIGT, fordi det skal flytte og løfte dig, så det handler om dig, og din rejse… hvor du er nu, og hvor du gerne vil hen!
Og ikke mindst hvem du er født ind i at være! – det er DIG vi støtter og BOOSTER!

Når du bliver BEVIDST om ALT det du kan og ALT det du indeholder – så vokser du, og du mærker mere GLÆDE – fordi du lander i, at du har ALT hvad der skal til, for at udleve dit POTENTIALE! – og GLÆDE skal vi have meget mere af i livet, på daglig basis…

I løbet af hele forløbet, kommer vi ind på ALLE dine tal.
Både FØDSELSDAG, NAVNE og dit NUMEROSKOP (energifelt)

Viden i tallene som giver dig et kæmpe indblik i hvem du er! – og hvad der gør dig glad! (for det skal du bevidst tilføre mere af i dit liv)

Men det er også viden om…
-Dit formål med livet
-Hvad er det du brænder for? … sådan inderst inde? – for det skal udleves!
(det er nærmest en længsel vi kan mærke inderste inde)
-Hvad er dit potentiale? – hvad er det du skal give til verden? OG først og fremmest til din nærmeste verden…
-Hvad giver dig glæde i livet?

Det er den VIDEN og BEVIDSTHED, som giver KLARHED og FORSTÅELSE, så du netop ved hvor du skal lægge dit FOKUS, for at opnå mere GLÆDE i livet, helt ud i cellerne, så du tør gå efter dit drømmeliv!

Derudover, så får du en masse værktøjer, til at arbejde med og flytte dig selv, og løfte dig selv til det liv du drømmer om – og ikke mindst holde dig i den udvikling og energi!
Jeg arbejder nemlig også med at løfte sig selv gennem et positivt MINDSET!

Alle værktøjer har jeg selv indgående været igennem, så jeg ved at de virker!

Men – for at være på forløbet, så skal du VILLE det! – du er et sted i livet, hvor der skal ske noget NU, du skal og vil steppe op!

Altså være indstillet på, at intet kommer ud af ingenting – og det krævet en INDSATS, fra dig! – og det er her at jeg er MED dig hele vejen, på din rejse, til at guide og støtte!

Vi skal ta skridtene SELV, men ingen kan gøre det alene!

Jeg arbejder meget holistisk – vi kan ikke nøjes med at tilegne os viden! Vi er en sjæl, krop og sind – og alle dele inkorporeres!
Så det er ikke kun viden gennem numerologien, men vi kigger også på dit overordnet Human Design, som også et et kig ind i hver du er, og hvordan du udlever dig bedst muligt,…
Men vi arbejder også på at arbejde praktisk med sig selv, og danne nye støttende vaner, både mentalt og rent lavpraktisk – til glæde for DIG!

Jeg er også uddannet clairvoyant, så det kommer jeg heller ikke udenom, at det kommer i spil i sessioner, i forhold til finde vejen, retningen og metoden for dig, i samarbejde med dig naturligvis!

Det her handler om, at du skal finde dine STYRKER og POTENTIALER frem i lyset og bevidstheden (for du indeholder det allerede) og få mere GLÆDE i livet, og udleve dine drømme – og det er dét vi i al sin enkelthed arbejder med!

Hvordan det rent praktisk skal foregå, er det vi to aftaler, for det skal passe til dig og din rejse

Men som udgangspunkt – kort opsummeret…

7 ugers forløb (vi aftaler dog hvordan det fordeles)
Samtalerne afholder over FaceTime eller Zoom (overvejende i dagstimerne)
Det koster KR 4500, som er din investering i DIG.
Vi kommer ALT igennem!
Og du modtager al numerologisk viden på skrift også, så du altid kan ta det frem og kigge på det!

Det er for dig hvis du er klar på, at det er NU at du skal løftes videre, og arbejde med dig selv!
… OG FORDI DU VED, AT KUN DU KAN TA ANSVAR FOR DIG!
Hvis der skal ske en FORBEDRING og en forandring, så skal DU TA FØRSTE SKRIDT!

Hvis vi ønsker et andet resultat end det vi plejer at få, så er vi nødt til at gøre noget andet, end det vi plejer!

Mine forudsætninger for at hjælpe dig! – udover at være uddannet Numerolog, Clairvoyant og indenfor Healing, samt Drømmetyder- og Energifeltsterapeut, Positiv Psykologivejleder og Hee Yoga instruktør (Qi Gong inspireret), og så har jeg taget kursus i Human Design og kan lave reading…, så har jeg selv gået vejen, og testet det hele, og har en masse fantastiske værktøjer!

Jeg arbejde rigtig meget med MINDSET, og det at komme gamle overbevisninger og blokeringer til livs! Alt starter og skabes ved en tanke… så hvad er det du tænker?
Om dig selv? Om dit potentiale? Dine muligheder? Dit bidrag? Hvilken forskel du gør?
Det tager vi også fat i!

Og – jeg arbejder naturligvis selv med en coach, som støtter mig og min udvikling, på min rejse!

Det er et forløb, som vækker din indre styrke, selvtillid og gør dig bevidst om hvad du i virkeligheden indeholder af muligheder, potentialer og hvor du henter glæde og energi!
Du lærer en MASSE om dig selv – ting og viden som vi ikke har forstået VIGTIGHEDEN af at kende (sådan havde jeg det i hvert fald) og derudover en masse værktøjer til at arbejde med dig selv og bevidstheden, og hvordan vi styrker os selv, gennem os selv, så vi ikke er afhængige af andre og deres ros og anerkendelse!

Din styrke skal komme indefra! – og du har den! Trust me!

Er du klar? – så skriv til mig på info@gittemai.com eller via Facebook og Messenger