Referencer

Hej Gittemai,

Tak for din sansning 🙂

Jeg har nu et par gange, læst din besked og kan kun sende min dybeste respekt til dig, for din virke og det klarsyn du har.

Det er så rammende og beskrivende det du for fortalt og beskrevet. At jeg står midt i hele din beskrivelse, virke så urealistisk og samtidig så rigtigt og helt intens.

Du rammer virkelig klokkeklart i din sansning og med de to spørgsmå jeg havde til dig, havde jeg ikke de helt store forventninger. Men hold da op, hvor kom du retur med dybe og nærende svar, svar der rørte mig dybt og inderligt og ingen tvivl havde en meget rørstrømsk eftertænksomhed, tak for det.

Tak Gittemai og er sikker på det ikke er sidste gang vi har forbindelse.

Ronni2020

Mit liv var op ad bakke, da jeg trådte ind af døren ved Gittemai. Jeg mødte hende ved hjælp af skæbnen og sprang ud i numerologiens tegn, i ønsket om forandring.
Jeg har i mange år vidst lidt om numerologi, men aldrig tænkt at jeg en dag skulle sidde overfor en numerolog.
Gittemai er varm, autentisk og medfølende. Man mærker tydeligt, at hun brænder for det. Alt det hun beskrev om mig, kunne jeg understøtte og bekræfte, hver en ting.
Det er den bedste gave, jeg føler at jeg har fået, da jeg gik ud af hendes dør i en ny og god energi.
Stor tak til Gittemai, hun er nu en betydningsfuld person for mig. Hun hjalp mig der, hvor jeg havde allermest brug for det.

Charlotte MaysunSeptember 2017

Kære Gittemai, det var så spændende en session, og du har så god en karma og energi. Jeg har smilet hele vejen hjem, efter at have været ved dig. Jeg er så glad for at kunne få din vejledning – du er super dygtig.

Sally SerajzadeDecember 2017

Min oplevelse af en session hos dig var rigtig god. Jeg følte mig godt tilpas, og det du kunne fortælle om mig og min personlighed var en mega sær oplevelse, for jeg havde flere gange lyst til at sige ‘øh kender du mig?’, for du ramte lige plet! Igår d. 7. sendte jeg ansøgningen afsted til mit nye navn. Indbildning eller fakta,… jeg føler mig allerede glad, let og har lyst til smil. Tak Gittemai, for tak for din dejlige blide måde at være på. De varmeste anbefalinger herfra

Dorte HammerstrømJanuar 2018

Tak for tilsendte, som jeg har læst igen igen, fordi din tolkning rammer spot on!

KarinApril 2018 - Den lille Tolkning

Tusind tak for din mail, den er jeg dybt taknemmelig for. Det du beskriver har givet mig mere ro og en bedre forståelse for mig selv

MJuli 2018 - Den lille Tolkning