Velkommen til Gittemai

Numerologi – om at der er energier i alt her i universet, alt er energi, og energierne er også i vores navne!
Det betyder, at den energi du bærer i form af dit navn, at den energi vil du helt automatisk tiltrække, helt ubevidst!
Så er det en tung energi, også kaldet vibration, så er det også tunge ting du tiltrækker. Fx at du generelt møder mange udfordringer i livet, at der hele tiden er noget som skal ordnes, at der måske er et bedrag fra andre mennesker du møder, at du aldrig helt kommer i mål, med det du drømmer om, eller at du aldrig føler dig god nok. Det kan være mange ting.
Omvendt, så kan du også have fordelagtige energier, vibrationer, som netop booster dig og giver dig medvind her i livet, og hjælper dig med at lykkedes med ting, og at kunne mærke efter helt inde i dig, hvad du virkelig ønsker dig af livet, og vibrationer vil hjælpe dig med netop at forfølge disse drømme.
Det betyder ikke, at du ikke kan have en godt liv, hvis ikke du har været fordi en numerolog og få lavet et harmonisk numeroskop. Du kan jo sagtens bærer et navn, som i forvejen skubber dig i en positiv retning, men måske også samtidig energier som udfordre dig, og stiller dig for nogle livsbetingelser, hvor du også får lov til at kæmpe for det du har opnået, og den pris kan nogen gange være en dyrt betalt pris! Også på det følelsesmæssige plan!
Og sådan behøves det ikke at være – det er altså ikke sådan, at der altid skal lægge en kæmpe kamp bagved, for at noget er velfortjent!
En sejr kan sagtens være en velfortjent sejr, selvom du ikke har skulle kæmpe dig igennem ild og vand!
I numerologiens kigges der på disse navneenergier, som så optimeres, på aller bedste vis og med respekt, i forhold til hvem du er – din essens!
Samtidig kigges der også på din essens, din fødselsdag, hvor der ligger så utrolig mange skjulte budskaber til dig, om dig og dit liv her på jorden, og om hvordan du kan optimere det, og opleve at føle dig hjemme i dig selv, og hvordan du kan udvikle dig, og dermed skabe vækst og flow i dit liv, og opnå noget lethed omkring hvordan du lykkedes mere med tingene i dit liv.

Jeg håber at du finder læsningen omkring numerologi spændende, og såfremt at du måtte have nogle spørgsmål omkring numerologi, som du ikke kan finde svar på, her på min side, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte mig via mail.

Du kan også booke en session, klik her http://www.gittemai.com/booking/