GRUNDENERGI-2

2:  (født d. 2., 11., 20., 29. i en hvilken som helst måned)

Hvis du er 2’er er du meget følsom og sensitiv, du mærker alt dybt og inderligt, og udfordringen kan være at mærke om følelserne tilhører dig eller andre, netop fordi du så let mærker andres stemninger og følelser, din indlevelsesevne er utrolig stor. Som 2’er er du livsglad, glad, og elsker at feste og more dig, og underholder gerne eller er midtpunkt. Du er nysgerrig, og kaster dig derfor ud i nye ting uden så meget omtanke. Det betyder at du på andre kan virke flyvsk og forvirret, og du glemmer da også til tider de mere faste pligter, men heldigvis er du charmerende af natur, og bliver derfor ofte også tilgivet. Som 2’er har du en kunstnerisk sans og evner, og generelt høje idealer, men pga af manglende styrke, bliver projekter ikke altid gennemført. Det kommer sig af, at 2’er generelt er en blid og mild energi, det kræver ikke så meget modgang, før så giver de lidt op. Det kan på sigt påvirke deres selvværd, da det er vigtigt at du som 2’er retter din energi mod noget, ellers kan du få en rastløs følelse. Som 2’er er det vigtigt at du befinder dig i nærende omgivelser, da du er så åben og følsom. Dårlige stemninger kan du hurtigt komme til at tage ind selv, og det vil påvirke dig til en melankolsk sindsstemning, eller du kan være meget svingende i dit humør. Du er udpræget romantiker og elsker følelsen af forelskelse, og at blive erobret, gerne hele tiden.

Overbalance
Hvis du er 2ér i overbalance, kan de vise sig ved at du generelt er meget sensitiv, nærmest oversensitiv, hvor du mærker alt meget intens, også hvordan andre har det. Så meget, at du har tendens til at have mere fokus på dem, end på dig selv, en slags selvudslettelse. Du har måske også en tendens til at tage tingene meget personligt, og oplever jævnligt humørsvingninger. Du finder dig til tider i meget, og kan mangle lidt jordforbindelse. Du kan opleve generelt at være meget overforsigtig og overhjælpsom. Det er generelt meget drænende, og sådan vil du også ofte opleve det i dine relationer til andre.

Underbalance
Hvis du er 2ér i underbalance, kan det vise sig ved, at den blidhed du naturligt har, ikke viser sig så meget. Du vil i stedet kunne virke uhøflig, til tider taktløs og med dårlige manerer. Udadtil vil andre derfor opfatte dig som værende lidt ufølsom over for andre, ubetænksom eller kold. Den blide energi er på en måde erstattet med ligegyldighed eller noget afvisende fra din side af. Derudover kan det også være, at du oplever dig selv som lidt stagneret til tider. En vilje der viser sig lidt svag eller inaktiv, og du kan føle dig lidt forvirret, både i relationer og hvad du generelt ønsker dig livet, og gerne vil udrette.

Tilbage til oversigt