Grundforståelse i Numerologi

Til dig der er nysgerrig – og som ønsker lidt overordnet forståelse af numerologien!

Kort og godt

Det handler om energierne! – der er energier i ALT!
Også i vores fødselsdagsdato og i vores navne

Ren numerologisk kigger man på energierne (også kaldet vibrationer) i
– din fødsdagsdato
– dit navn
Og de 2 parametre, danner så tilsammen, det man kalder et ’Numeroskop’

I det numeroskop indgår så netop dine tal (energier) fra din fødselsdag og dine tal (energier) fra dit navn, som så danner nogle nye tal (energier) i numeroskopet.
Numeroskopet giver et endnu dybere indblik, i dig og hvordan du udlever de energier du har.

Alle disse tal (energier) fortæller blandt andet noget om, hvordan vi er, som mennesker, og hvordan vi møder og opfatter ting, og hvordan vi udlever vores skæbne…

Til hvert tal følger simpelthen en forklaring af selve energien.
Altså en direkte beskrivelse af energien, og når man har den energi, enten i fødselsdagsdatoen, i sit navn eller den opstår i selve numeroskopet, ja så er det en energi vi vil tiltrække!
Altså den energi vil være med til at afgøre, hvem vi er, og hvad vi tiltrækker af energier i vores liv, og dermed også hvilke livsbetingelser vi lever med.

Et eksempel kan fx være tallet 13.
Den energi der blandt andet er i tallet 13, er noget om at være forandringssøgende og eventyrlysten.
Har man 13 med sig som energi, tiltrækker man altså det at være forandringssøgende og eventyrlysten.

Et numeroskop kan være enten Harmonisk eller Uharmonisk.
Rent numerologisk handler det altid om, at skabe et harmonisk numeroskop.
De fleste som ikke har været ved en numerolog, har et uharmoniske numeroskop.
Ingen panik over det, for man kan jo sagtens have et godt liv alligevel! – det har de fleste mennesker jo.

Så hvorfor ændre på det?

Man lever jo det liv man har, med de op- og nedture der er. Udfordringer og succes. Kampe og sejre, såvel som indre kampe og sejre!
Og sådan er det jo bare. Man vænner sig til det. Det er jo ens liv – og de ting som kommer, og dem må man jo så deale med. Og så gør vi det! Selvfølgelig!

Men hvis man står med nogle udfordrende energier, som måske ofte driller én i livet, og skaber lidt ’grus i maskineriet’… Hvorfor så ikke ændre den?
Skille sig af med den energi, hvis man kan?
Og det kan man jo, gennem numerologi!

De udfordrende energier, det kan fx være at man møder mange mennesker som man tror, at man kan have tillid til, og så viser det sig efter noget tid, at de faktisk ikke havde nogen gode intentioner med én!
Og det oplever man måske ofte i sit liv, når man sådan kigger tilbage.
Ville det så ikke være rart, ikke at tiltrække disse mennesker, disse bedrag?

For det er faktisk det man gør. Så længe man har energien med sig uharmonisk, så er det, som der kan og formentlig vil ske.
Det er loven om tiltrækning!

Det kan også være at man har en energi, som hele tiden gør, at der er noget som skal ordnes, i livet. Når først det ene er faldet på plads, så er der bare et nyt ’problem’ som dukker op, og når det er løst, ja så kommer der bare noget helt tredje, som der så skal tages hånd om!
Og sådan føles det hele livet.

Eller du oplever gang på gang, at du ’mister’ noget. Det at miste kan være mange ting. Det kan være et job, en jobmulighed, en relation, en venskab der ikke varer ved, du kan miste penge, eller du kan også miste dine drømme! Det du troede der var din drøm, det var slet ikke som du drømte om alligevel, da du så nåede derhen! – og så må du mærke efter og ’finde’ en ny drøm, et nyt mål. Som så måske også viser sig, ikke at være så god en drøm alligevel!

Der kan også være energier, som er mere psykiske, fx at man generelt er et ret bekymret menneske. Ens tillid til, at alt er som det skal være, og det hele nok skal gå, den er generelt ikke ret stor. Energien kan være så kraftig, at man nærmest oplever angst, eller frygt, for at gøre noget, eller for at der skal ske noget!
Og når man først frygter noget, sådan inderst inde, så forsøger man ofte at kontrollere sig ud af tingene. Man begynder derfor at have et stort behov for kontrol. Det der sker er, at man vil kontrollere sig ud af selve frygten, for at der sker noget.

De energier man har, dem lever man jo med.
Man vænner sig til at ’sådan er jeg, og sådan er mit liv’.
Og heldigvis har vi som mennesker denne tilpasningsevne.
Vi tilpasser os simpelthen det, som der kommer til os.

Numerologien går ind og ændre på disse energier.
Så de i stedet for at være uharmoniske, så bliver de harmoniske.

Når energier er harmoniske, så er det pludselig det gode i energier vi tiltrækker.
Der kommer mere medvind, der er ikke så mange kampe, tingene og energierne arbejder med os, og ikke mod os!

For at bruge eksemplerne ovenfor, så oplever vi ikke længere konstant at møde mennesker, som ikke vil os det godt, som viser sig ved bedrag.
Eller de ting vi drømmer om, lykkedes også langt oftere, og viser sig at være de rigtige beslutninger.
Eller vi stopper med at kigge ud af vinduet om aftenen, ud i mørket, og tænke at verden i sidste ende nok ikke vil os det godt. Vi finder i stedet for tilliden frem, og troen på, at det hele nok skal blive godt.

Det er ikke længere alle stenene på vejen, som vi tiltrækker!
Ikke dermed sagt, at man så kun har medvind.
Sådan er det naturligvis ikke skruet sammen.
Alle oplever modvind og udfordringer.
Det er jo også der, at vi udvikler os – at der ligger en udvikling gennem kontrasterne.

Det som er forskellen, udover at der er færre sten, færre kampe, og dermed bedre og mere optimale livsbetingelser, så er det også vores egen personlige og individuelle måde, at møde udfordringer og modgang på, når de så endelig rammer, den måde er langt bedre!

Vi har simpelthen en anden tilgang til tingene – vi står stærkere og mere styrket, til at tage de kampe og udfordringer der er.
Årsagen til, at vi kan stå stærkere og mere styrket, er blandt andet fordi, at de energier der er i fødselsdagsdatoen, pludselig bliver støttet!

Man ændre simpelthen på energier, så de tilgodeser på bedste vis, de energier man har med fra fødslen, og dermed de personlighedstræk vi har.
De energier er vi jo født med, og dem hverken kan eller skal vi ændre på – men vi kan støtte dem så godt som overhovedet muligt!

Og når de er støttet, så er du som menneske også bedre støttet og hjulpet!
Både til alt det gode i livet, men også når vi så oplever modgang og har brug for at kunne mærke os selv, og være stærk.

Når der ikke ligger ’tunge og uharmoniske’ energier og holder dig nede, så får du også lov til at mærke dig selv og blomstre.
Du kommer mere i kontakt med din indre stemme, dit sande jeg, din intuition, dit hjerte, din mavefornemmelse, din sjæl… vi kan kalde det mange ting!

I nogle tilfælde har man måske en energi, som ikke kan gøres harmonisk. Den vil altid kun tiltrække det uharmoniske. Og i de tilfælde, der er det at man så må ændre på energien, dvs. ændre navnet.
Og derfor ligger der ofte et navneskifte ifm. et besøg ved en numerolog.
I andre tilfælde må energien bare slettes helt!

Det er simpelthen fordi, at navnet man så har, oversættes til et tal, som fortæller om selve energien. Og hvis den energi er uharmonisk, og ikke kan ændres til harmonisk, så må man skille sig af med energien, men til gengæld skiller man sig også af med de udfordringer, som energien tiltrækker.

Som numerolog forsøger jeg altid at tilgodese de ønsker man har, i forhold til navne. Men det ændre ikke på det faktum, at hvis det er et navn som kun tiltrækker en uharmonisk energi, ja så kræver det ofte en ændring af navnet, eller at man helt fjerner den.

Ofte, som i mit eget tilfælde, kan man tilføje noget til et eksisterende navn, og så vil ændringer ikke være så stor.
Fx hed jeg Gitte før, og så tilføjede jeg Mai, så det blev til Gittemai. Og derved er det ikke så stor en ændring, heller ikke for folk omkring mig, som fortsat bare kan kalde mig Gitte, om de vil.

Jeg håber at denne beskrivelse, har beskrevet mere lav-praktisk og grundlæggende, hvad det er numerologien egentlig handler om, og som kan gøre det lettere for dig at forstå.
Det blev ikke kort, men forhåbentlig godt, og brugbart for dig.

Og der er naturligvis mange flere dybder i det – men det her var blot en overskuelig ’skitse’, om numerologien som redskab til positive forandringer!

Faktum er, om vi tror på det eller ej, så er det sådan at det forholder sig.

Du kan jo fx prøve at læse om din grundenergi, og se om du kan genkende dig selv i det – det er blandt andet også nogle af de energier jeg snakker om her.
Men, det der er forskellen ift. navneenergier er, at en Grundenergi kan ikke være uharmonisk.
Men den kan være for meget, eller for lidt, støttet. Og det er blandt andet navneenergier og de andre opståede energierne ved sammenlægningen i numeroskopet, som støtter en grundenergi.

Vores navne afgør hvilke energier vi tiltrækker i livet, gode som dårlige!
Men, de energier kan vi heldigvis ændre på, om nødvendigt!

Hvis du er nysgerrig på dine energier, men ikke klar til et navneskifte, kan du starte med det som hedder ’Den lille Tolkning’. Den giver en kort beskrivelse af dine nuværende navneenergier og om de er harmoniske eller uharmoniske.
Når du så er bekendt med dem, så kan du altid overveje om du så ønsker en session, hvor man går i dybden med det hele, og skaber de bedste livsbetingelser for dig, og her også kigger på mulige nye navne.